KEITÄ OLEMME

Tarinamme


Jalkapalloseura FC Länsi-Uusimaa on saanut alkunsa Lohjan alueen juniorijalkapalloilijoiden vanhempien ajatuksesta perustaa alueelle uusi junioreille tarkoitettu neutraali seura. FC Länsi-Uusimaan kantavana ajatuksena on keskittyä Lohjan alueen juniorijalkapalloilun kehittämiseen ja tarjota eri ikäluokissa sekä tasoryhmissä laadukasta ja monipuolista jalkapallovalmennusta. Seuran tavoitteena on saada mahdollisimman moni juniori jalkapalloharrastuksen pariin, tarjoamalla hyvät harjoitteluedellytykset sekä mahdollisuudet jokaiselle pelaajalle kehittyä omalla tasollaan ja omassa tahdissaan kannustavassa ilmapiirissä. 

Tavoitteeseen pääsemiseksi FC Länsi-Uusimaa pyrkii tekemään laajamittaista yhteistyötä alueella toimivien urheiluseurojen ja lasten urheiluharrastustoimintaa tukevien muiden tahojen kanssa. FC Länsi-Uusimaa pyrkii toiminnassaan korostamaan sitä, että juniorien etu tulee aina ensin. Aikuisten asettamat erilaiset rajat eivät saa olla este junioripelaajien kehittymiselle.

FC Länsi-Uusimaan keskeinen lähtökohta on laadukas juniorivalmennus. Lasten laadukas valmentaminen edellyttää valmentajilta kouluttautumista ja kokemusta. FC Länsi-Uusimaan valmentajat pitävät yhtenä valmennustiiminä huolta kaikkien ikäryhmien laadukkaasta valmennuksesta ja harjoittelusta ja tukevat näin myös toisiaan erilaisissa valmentamiseen liittyvissä haasteissa.Läpinäkyvää toimintaa

FC Länsi-Uusimaa haluaa toimia mahdollisimman läpinäkyvästi. Seuran äänivalta on demokraattisesti jaettu kaikkien varsinaisten jäsenten kesken. Varsinaiseksi jäseneksi voivat hakeutua juniorijäsenten huoltajat sekä valmentajat ja toimihenkilöt. Myös seuran rahankäyttö on avointa. Seurassa jokainen maksaa lähtökohtaisesti vain oman joukkueensa kustannuksia. Seurassa ei ole tällä hetkellä palkattua henkilökuntaa, vaan kaikki hallinto pyöritetään talkoovoimin omakustannushintaan. 


TIIMIMME

Toiminnastamme vastaavat:

Jerry Helander

Seuran puheenjohtaja

Seuran taloudenhoitaja

P2009 huoltaja

Seuran varustevastaava

P2015 valmentaja


Ville Anttonen

Seuran maalivahtivalmentaja

Lue lisää 

Annukka Skogberg

Seurasihteeri

P2009 joukkueenjohtaja

PT2012 joukkueenjohtaja

Tiina Andberg

P2009 Rahastonhoitaja

Francisco Javier Ojeda Suarez

P2010-2011 joukkueen apuvalmentaja

Lauri Pasma

P2010-2011 joukkueen apuvalmentaja

Niko Virmavaara

P2010 joukkueenjohtaja

Heidi Korhonen

P2010 rahastonhoitaja

Raimo von Konow

PT 2012 vastuuvalmentaja

Niina Patrício

PT 2o12 Joukkueenjohtaja

Kennet Baggström

PT 2012 apuvalmentaja

Jukka Puisto

PT 2012 apuvalmentaja

Erik Blomster

PT 2012 rahastonhoitaja

Thomas Gillberg

PT2013-2014 valmentajaKIINNOSTUITKO?

Tule mukaan!