Ville Anttonen

Jalkapallon vaatimustaso kasvaa koko ajan ja sen takia valmennustiimissä tarvitaan asiantuntemusta eri osa-alueilta. Meidän onneksemme FC Länsi-Uusimaan maalivahtivalmennus on Ville Anttosen vastuualuetta. "Vällyn" motivaatio maalivahtivalmennukseen syntyi Gert Remmelin ja Eero Laurilan (HIFK) myötävaikutuksesta. Hän lupautui kokeilemaan valmennusta yhden kerran ja huomasi, miten helposti on mahdollista vaikuttaa. Sillä tiellä hän on edelleen ja motivaatio on vain lisääntynyt matkan aikana. "Välly" haluaa siirtää tietotaitoaan ja kokemustaan niin uudelle maalivahtisukupolvelle kuin uusille maalivahtivalmentajillekin. Seuran yhteisöllisyys on hänelle tärkeää, koska tämän kautta mahdollistetaan myös hyvät tulokset.

Koulutus:

Ville on koulutukseltaan sosionomi AMK:sta ja hänellä on psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto. Jalkapallon puolella hän on suorittanut UEFA Goalkeeper A-lisenssin sekä psyykkisen valmennuksen koulutussarjan. Seuraavaa koulutusta Välly ei ole vielä päättänyt, mutta jotain on varmasti tulossa, sillä hänen omien sanojensa mukaan: "Valmennustataitoa tulee kehittää koko ajan."

Kokemus:

Maalivahtivalmentaja

U17 - maajoukkueen maalivahtivalmentaja

Pikkuhuuhkajien (2002, 2004, 2005) maalivahtivalmentaja - vuodesta 2017 lähtien

Valmentaja

PKKU 2018 - 2021

HIFK Fotboll edustusjoukkue 2015 - 2017

HJK Akatemia 2012 - 2014

HIFK 2009 - 2011

Maalivahtimme ovat erinomaisissa käsissä!